Hurtig Info

Hej, det er så mig der er bagkvinden bag denne side. Hvis jeg har prøvet at bilde dig ind at jeg er en troldkvinde eller elver, så må du meget undskylde (det er nemlig en hemmelighed, så sig det venligst ikke videre…)

Jeg bliver kaldt Thyme og er 22 år gammel i skrivende stund (født 18. januar 1988).

Jeg bor hjemme, læser dansk på Københavns Universitet og er lige nu i gang med tilvalg i digital kommunikation og æstetik på Film- og medievidenskab. Her i efterårssemesteret 2009 skal jeg skrive bachelorprojekt – men det er jeg ikke lige kommer så langt med endnu…

Desuden arbejder jeg som studentermedhjælp på DUDS, Digitale Undersøgelser af Dansk Sprog, ude på universitetet.

Jeg har en sød – ups, jeg mener rå og mandig! – kæreste ved navn Christian, og så er jeg spejder på lavt blus; lige nu kun assistent i Klan No Name i Egedal Gruppe, den spejdergruppe jeg er vokset op i , og så er jeg ansvarlig for Rysensteen 13, en månedlig event for de 14-17-årige.

Jeg ved godt at der er mange der ikke synes det er særligt sejt at være spejder, men det er det faktisk! Seriøst, man får lov til at være sammen med sine venner 24/7 når man er på lejr, sove i telt med drengene, lege med ild/knive/økser - og oven i det kommer ungdomskurserne, som nok er noget af det fedeste på jorden! Desuden var det spejder der sendte mig fem uger til Australien for det halve af hvad en sprogrejse koster =)

 

Mine yndlings...

Farve: lyserød (må det være eftersom jeg har en milliard lyserøde ting)

Is: softice med nøddedrys eller vanilleis med hindbærsovs!

Årstid: forsommer hvor det er varmt og alting er lysegrønt

Bog: 'Harry Potter og De Vises Sten' eller 'Alanna'

Film: The Fellowship of the Ring som nu har fået hård konkurrence af The Boondock Saints! (selvom The Fast and The Furious også er en fed film)

Mad: pandekager med sukker og syltetøj

Tid på døgnet: mellem 12 og 2 om natten - og den skal selvfølgelig tilbringes ved computeren ;)

Fiktive person: Legolas eller Alanna... (mine to skytsånder)

Væsen: engel/elver

Duft: vanille

Land at rejse til: Australien

Ubrugelige facts (fra den 12. juni 2005)

Jeg spiser som regel morgenmad i sengen fordi jeg ikke kan overtale mig selv til at forlade min dyne.

Jeg kan super godt lide at ligge og dase i solen, men bliver altid ildrød i den firkant der er mellem mine bh-stropper - må mangle pigment der...

At læse en rigtigt god bog eller at være forelsket fremkalder den samme følelse hos mig.

Min første store kærlighed var Legolas.

Jeg har i mange år drømt om at være forfatter, men har aldrig troet på 1) at jeg nogensinde vil få skrevet en bog og 2) at den i så fald vil være god nok til at blive udgivet.

Det var Tamora Pierce's Alanna-serie der fik mig til at ville skrive, det var Rowling der gjorde det til en drøm for mig og Tolkien overbeviste mig om at forfatter var det ypperligste hverv i verden.

Jeg prøver altid at tage mine sokker på så de vender samme vej hver gang (højre-venstre) fordi de passer bedre til tæernes facon så.

Hver gang jeg slår et dyr ihjel - insekt, edderkop eller noget andet - får jeg vildt dårlig samvittighed over at jeg har taget et liv.

Jeg er mørkeræd - ikke så meget dog.

Jeg har fundet ham jeg skal giftes med - han ved det bare ikke endnu (og kommer sikkert aldrig til at vide det).

Min familie er ikke så meget til musicals, men på grund af Lea fra min klasse har jeg set to live og set to på film - og jeg elsker det!

Jeg græder altid i Disneys Skønheden og Udyret når han dør - selvom jeg godt ved at det hele ender lykkeligt fire minutter efter.

Jeg har ikke set Løvernes Konge de sidste 8 år eller sådan noget, fordi jeg ikke tør se at Mufasa dør.

Fuld eller til spejder - hvad er forskellen? Stemingen er løssluppen og jeg kan aldrig huske halvdelen af hvad jeg laver sammen med spejderne fordi det hele som regel står i en tåget dis af morskab.

Jeg har et eller andet med lyse sommerkjoler, korte nederdele, nattøj, badetøj, bomulds-t-shirts, klipklappere og tasker - har simpelthen så meget af det hele.

Jeg samler på engle-figurer.

Jeg elsker bøger og har en masse stående. Mine yndlings har jeg både på dansk og engelsk, men jeg har ikke læst så mange af dem siden jeg har fået dem (har lånt og læst massevis af gange fra bibliotket), jeg kan bare godt lide at have dem i nærheden.

Mit værelse er overhængt med Orlando Bloom-plakater (jeg gik over til ham da jeg indså at chancen hos ham var større end hos Legolas), mest fordi jeg ikke kan nænne at tage dem ned.

Jeg er begyndt at dekorere mine vægge efter hvad jeg kan se fra min computer.

Der hænger plakater på indersiden af mine skabslåger.

Jeg elsker hjerter og farven lyserød - hvilket kan ses på mit værelse.

Jeg er religiøs. Jeg tror på den kristne Gud, på Jesus, på alle de værdier kristendommen bygger på, men også på dele af den buddhistiske filosofi.

Den grå hættetrøje jeg har på i skrivende stund er mange år gammel og jeg vil ikke af med den før jeg finder en der er lige så god. Den er fra H&M og jeg bruger den som trøje om vinteren og jakke om sommeren.

Jeg går i bad hver morgen og vasker hår med 2 x shampoo og én gang balsam hver tredje dag.

Jeg er stor tilhænger af 10 og 11-taller i karakter og bliver altid skuffet over alt derunder. For nogen virker det totalt sindssygt, men man bliver nødt til at stille krav for sig selv på et niveau der passer til hvad man kan.

Jeg aftalte engang i 1.g. med Tanya fra min klasse at gennemsnittet af vores karakterer (hver især altså) skulle op over 10. Det ser ud til at det kun er mine årskarakterer (altså ikke termins-karaktererne) der kan opfylde det - nu har de i hvert fald gjort det to gange...

 

Flere ubrugelige facts! (tilføjet den 16. juni 2005)

Ifølge Danmarks Statistik deler jeg fornavn med 48611 danske piger/kvinder og efternavn med 113 drenge/mænd og piger/kvinder. Til gengæld er der max 1 anden dansker der både hedder bŒde mit fornavn og mit efternavn.

Jeg har haft MSN Messenger på min computer siden slutningen af 9. klasse hvilket rundt regnet bliver til to år og har i den tid ændret den i den første del af mit navn tre gange, hver gang i slutningen af min læseferie: først hed jeg "One v. crazy ELFFANCIER", så "One v. crazy elf" og nu er det så "One v. crazy Thyme" (læs VSD for at se hvorfor).

Mine karakterer i afsluttede fag indtil videre (=på eksamensbeviset): Årskarakterer: musik: 9, engelsk: 10, tysk: 11, fysik: 11, geografi: 11 og Eksamens-karakterer: fysik: 10, geografi: 11 ^.^

Siden 3. klasse har jeg været klassens yngste. Nu er den 2. yngste i min klasse ca. ½ år ældre end mig og Lea fra min klasse er over 1½ år ældre end mig.

Jeg har læst Alanna af Tamora Pierce omtrent 20 gange (måske lidt mere...)

Jeg har ikke så meget mod edderkopper, så længe jeg ikke skal røre ved de store af dem.

Regnorme vil jeg ikke røre ved, uanset hvor små de er! Det er derfor jeg ikke bryder mig om at have hænderne i jord, jeg er skrækslagen ved tanken om at skulle røre en orm.

Jeg er ret rolig af mig, men har en enkelt gang slået en pige fra min gamle klasse (stort chok for os begge)

Jeg elsker all-stars sko, men er aldrig kommet længere end til at købe efterligninger af dem.

Har lige nu 3 par converse-look alikes - et par sorte, et par hvide og nogen med tegneserier på.

Jeg kan godt lide at hænge ting op på væggen, men kan aldrig nænne at tage dem ned igen, hvorfor væggen over min computer ligner en overfyldt opslagstavle. Hvis man graver langt nok ned i opslagene, vil man faktisk opdage at der endda gemmer sig en opslagstavle et sted derunder!

Første gang jeg så en Harry Potter-bog var da min far havde købt 1'eren og ville have mig til at læse den. Jeg troede det var en han havde fundet hjemme ved min farmor og som han havde læst da han var barn, pga. forsiden som ikke så så moderne ud.

På mit sengebord ligger en pose med en kleenex, to tudekiks og en dåse medlidenhed, som jeg fik med hjem fra Diamant fordi staben stadig havde en del tilbage ved ugens slutning.

Lande jeg har været i: Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Østrig, Tjekkiet, England, Skotland, Spanien og Australien.

Jeg har givet 499 kr for min nuværende computermus.

Oven på min skærm ligger der en rose, foldet af sølvpapir.

 

Endnu flere ubrugelige facts! (tilføjet den 18. november 2006)

Jeg har fundet ud af at der faktisk findes en anden Anne Thyme - og at en af mine ældste chatveninder kender hende.

I sommers ændrede jeg endnu engang mit messenger-kaldenavn. Nu hedder jeg bare Thyme (og så en blomst og hvad jeg så ellers finder på at skrive).

Lige efter jeg havde ændret mit messengernavn ændrede min lillebror også sit. Til Thyme selvfølgelig. Det blev ham der bøjede sig og kaldte sig Thyme2 for at der trods alt skulle være forskel. Og alligevel får vi nogengange nogen interessante beskeder som nok var til den anden Thyme.

Den kalender der hænger over min computer er fra 2001. Jeg bladrer i den hver måned for at nyde billederne af de søde dyr.

Da jeg var ude at købe ind med min mor i tirsdags købte jeg seks engle-figurer.

Jeg har snart spist en hel pose ferskner (fra Haribo) i dag.

Når jeg får positive kommentarer om mine hjemmesider tænker jeg på dem som "fan-post". Så bliver man i meget bedre humør!

Efter jeg første gang havde læst Alanna-bøgerne, dengang jeg gik i 6., bestemte jeg mig for at jeg bare måtte være forfatter.

Jeg går stadig og drømmer om at blive forfatter, men er ikke nået meget videre siden dengang med at skrive en bog.

På mit værelse (hos mine forældre i Stenløse) har jeg over 100 bøger stående. De fleste af dem er fantasy. Nogen af dem er også min lillebrors.

Den første jeg begynder at savne når jeg er væk hjemmefra er altid min lillebror.

Jeg ved ikke helt om jeg tror på magi uden for bøger, men hjernens funktion er da lidt magisk.

Jeg tror måske at jeg er lidt synsk.

 

 

Reklamer:

Exchange:


Besøgende: