Dig

Som overskriften antyder, så er det her siden til DIG!

Til en start har jeg lagt grafikken til messenger herind sammen med alle de tutorials til forskellige ting jeg efterhånden har fået lavet.

Messenger-grafikken står til fri afbenyttelse, så længe du ikke lægger det ud på din hjemmeside (det tilhører stadig mig, og jeg foretrækker at man kun kan hente det her). Det samme gælder sådan set for mine tutorials; meningen med dem er selvfølgelig at du skal kunne kigge efter dem, men jeg vil ikke have at de/dele af dem bliver vist andre steder end her på min side.

 

Fordi siden skal være til DIG, synes jeg også du skal have mulighed for at have lidt indflydelse på indholdet her. Jeg ville blive meget glad hvis du ville komme med nogen forslag til hvad der kunne være på denne side. Det er ikke sikkert at jeg kan opfylde alle ønsker, men jeg vil i hvert fald tage det op til overvejelse. Bare smid en besked i gæstebogen, eller skriv til mig.

 

Foreløbige planer for indhold:

Anmeldelser - af alle mine yndlingsbøger selvfølgelig, men også med mulighed for at andre kan få deres anmeldelser ind (sker dog nok ikke foreløbig)

Forslag til overvejelse:

HTML

 

Reklamer:

Exchange:


Besøgende: